Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj, www.paytrail.com (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa, MasterCard, American Express, Collector lasku- ja osamaksutavat, Jousto, MobilePay. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

 

Collector Lasku/Osamaksu – lisätietoa

 

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

 

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

 

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

 

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

 

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

 

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

 

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

 

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

 

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: KAUPPIAAN NIMI verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty KAUPPIAAN NIMI verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5 %, luottokustannusten yhteismäärä 402 €, maksettava kokonaismäärä 1 402 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

 

Luottoehdot

 

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

 

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

 

Tilausvahvistus

Asiakas saa tilauksen tehtyään tilausvahvistuksen, josta käy ilmi tuotteen tiedot, tilauksen kokonaishinta, valittu maksu- ja toimitustapa sekä asiakkaan tiedot. Ilmoitathan mahdollisista tilausvahvistuksessa olevista virheellisistä tiedoista KultArtille.

 

Toimitustavat ja -ehdot

Tilatut tuotteet toimitetaan Itella Oyj:n (Posti) välityksellä.

Tilaukset käsitellään pääsääntöisesti tilausta seuraavan työpäivän aikana ja tilatut tuotteet toimitetaan postin kuljetettavaksi 1-3 työpäivän kuluttua tilauksesta. Toimitus tapahtuu joko postipakettina tai vakuutettuna lähetyksenä. KultArt Oy ei vastaa postin kulkuun lakon tai muun odottamattoman syyn takia tulleesta viivästyksestä.

 

Palautusoikeus

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus laskettuna tuotteen vastaanottamisesta. Palautukset on tehtävä postitse vakuutettuna lähetyksenä, lähettämällä tuote ja tilausvahvistus osoitteeseen Harjukatu 15 a, 70620 Kuopio. Kauppasumma ja palautuksen postimaksut maksetaan asiakkaalle 30 vuorokauden kuluessa tuotteen palauttamisesta.

Palautettavan tuotteen tulee olla siinä kunnossa kuin se on ollut asiakkaalle toimitettaessa.

 

Arvonlisävero

Myyntitilituotteet eivät sisällä vähennettävää arvonlisäveroa (ALV 0%) vaan kuuluvat marginaaliveron alaisuuteen.

Muut korut kuuluvat arvonlisävero 24 %:n piiriin.

 

Muut ehdot

Vintage-myymälässä myytävät tuotteet ovat yksittäiskappaleita. Mikäli KultArt ei pysty ylitsepääsemättömän esteen (tuote myyty samanaikaisesti myymälästä, tuotteen vahingoittuminen tms.) vuoksi toimittamaan tilattua tuotetta, on KultArtilla oikeus purkaa tehty kauppa ja palauttaa kauppasumma ostajalle. KultArtilla on velvollisuus ilmoittaa em. kaltaisesta tilanteesta asiakkaalle välittömästi siitä tiedon saatuaan.

 

Palveluntarjoaja

Palveluntarjoajana toimii KultArt Oy, y-tunnus 1059146-5